Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Klein Gevaarlijk Afval

Ook voor al uw overige afvalstromen, vallend onder het gevaarlijk afval, kunnen wij u van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevaarlijk afval dat vrijkomt bij jachthavens, bouwplaatsen, kantoren, autowerkplaatsen, schildersactiviteiten enz..

Ook “bijzonder” gevaarlijk afval, zoals bijvoorbeeld meterslange neonverlichting uit de tunnels, het afzuigen van vetputten en olie(tanks), kleine hoeveelheden verpakt asbest en ziekenhuisafval voeren wij voor u af.

Tevens verrichten wij éénmalige opruimingen. Indien noodzakelijk wordt het afval ter plaatse op afvalstroom geinspecteerd, gesorteerd en verpakt , waarna het door ons wordt afgevoerd.

Voor garages en jachthavens hebben wij een speciaal en aantrekkelijk pakket voor de meest gebruikelijke afvalstromen.

Voor verdere informatie kunt U contact opnemen met onze afdeling Verkoop.