Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Ons team

Bij Van den Enden Afvalrecycling hebben wij een enthousiast team voor u klaar staan, zowel op kantoor als in de buitendienst.

Bovendien hebben we een groot aantal gedreven chauffeurs en beladers die er dagelijks voor zorgen dat het afval netjes bij u wordt opgehaald.

Onze buitendienst

Het is voor Linda een sport ervoor te zorgen dat u de juiste containers geleverd krijgt. U kunt haar te allen tijde telefonisch bereiken om een afspraak te maken, zodat zij voor een persoonlijk advies bij u langs komt.

Onze binnendienst

Hier kunt u voor diverse vragen terecht bij Trudy. Zij staat u graag te woord bij vragen of opmerkingen over facturen, adreswijzigingen en/of andere administratieve zaken.

Onze planning

Marjelle en Esther verzorgen bij Van den Enden Afvalrecycling de dagelijkse planning van de auto’s en de ledigingen van de containers. De planning is iedere werkdag te bereiken van 7.00 uur tot 17.30 uur.

Onze chauffeurs

En om er dan uiteindelijk voor te zorgen dat uw container geplaatst, geleegd of gewisseld wordt, hebben wij natuurlijk een vast aantal gedreven chauffeurs die ervoor zorgen dat er een goede samenwerking met de klanten en ons bedrijf plaatsvindt.

Informatie:

Telefoonnummers:
Van den Enden Afvalrecycling : 0165-518750
Buitendienst (Linda Gelton) : 06-51865262
Binnendienst : 0165-518673
Planning : 0165-518750 of per email.

E-mail: info@vandenenden-afvalrecycling.nl