Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over Van den Enden Afvalrecycling

Afval en –recycling: essentieel in onze huidige maatschappij. Van den Enden Afvalrecycling levert een compleet pakket: de flexibiliteit en klantgerichtheid van een klein bedrijf en de betrouwbaarheid en mogelijkheden van een grote onderneming.

Van den Enden Afvalrecycling is een toonaangevende afval –dienstverlener in West-Brabant. Vanuit Roosendaal zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in, die voor ruim 90% geschikt gemaakt worden voor hergebruik, als grondstof of als brandstof voor groene energie.

Van den Enden, onderdeel van Shanks Group, is een flexibele en klantgerichte organisatie, die volgens de huidige wet- en regelgeving, op milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde wijze onderneemt. De werkwijze van ons uiterst enthousiaste team zal u zeker aanspreken.

Wij leveren samen met de overige Shanks –bedrijven een landelijk dekkend totaalpakket aan diensten op afvalgebied. Door onze krachten te bundelen profiteert u van de specialistische kennis en kunde van verschillende bedrijven, terwijl u maar één contactpersoon heeft. Dit betekent duidelijke communicatie en eenduidige informatie.

De klant, zowel zakelijk als particulier staat altijd centraal bij onze dienstverlening. U zult merken dat wij op maat gesneden, financieel aantrekkelijke oplossingen voor u creëren. Ontdek het zelf.