Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi....
"Waste no more"

Renewi is een toonaangevend 'waste to product' bedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven.

Inhaalroutes feestdagen

De ledigingen i.v.m. kerst en oud & nieuw worden op de zaterdag ervóór ingehaald. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer 0165-518750.

Duurzaamheidsverslag

Op een gedetailleerde en transparante wijze geeft het duurzaamheidsverslag informatie over onze activiteiten, prestaties & resultaten op het gebied van MVO. Lees meer.

Ons team

Voor u staat een enthousiast team klaar, zowel op kantoor als in de buitendienst. Bovendien hebben we een groot aantal gedreven chauffeurs en beladers. Lees meer.

SHANKS EN VAN GANSEWINKEL NU SAMEN VERDER ALS RENEWI. HET IS TIJD VOOR IETS NIEUWS.

De fusie van Shanks (o.a. Van den Enden Afvalrecycling) en Van Gansewinkel zorgt voor een sterke nieuwe leider op het gebied van recycling. Onze visie is om het toonaangevende waste-to-product-bedrijf te worden. Het is onze missie om de wereld te beschermen door gebruikte materialen een nieuw leven te geven. Bekijk hier de video waarin we Renewi introduceren.

Laatste nieuws

8 november 2018

Belangrijke informatie over prijs- en marktontwikkelingen 2019

Lees verder

Twitter